Projektledare

Projektledare

Projektledning för ny- och ombyggnad av våra anläggningar för energiproduktion, VA och markanläggningar Utredningsprojekt Ta fram och följa upp tid- och resursplan, kostnadsprognos, omfattning och riskanalys Kommunicera med verksamheten om projekt Kundvård och kundkontakter Besiktning och kontroll Bygg och samordningsmöten Entreprenadupphandlingar Arbetsmiljösamordning.

Kvalifikationer
Teknisk utbildning på högskolenivå, gärna energi-, maskin- eller byggnadsingenjör eller annan likvärdig utbildning. God erfarenhet av projektledning Förmåga att arbeta självständigt och driva egna projekt Stort engagemang och god samarbetsförmåga samt viljan att utvecklas Tekniskt intresse, nyfikenhet och flexibilitet Goda datakunskaper

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Teo Nordin
Telefon 054-540 7170
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år. Nu söker vi en engagerad projektledare som vill hjälpa oss att få Sveriges mest nöjda kunder. Som projektledare på Karlstads Energi kommer du att ingå i projektenheten på vår supportavdelning. Du tillhör en liten flexibel arbetsgrupp med ett brett arbetsfält. Du får arbeta självständigt med stort inflytande över lösningar och arbetssätt. I vår arbetsgrupp hjälper vi varandra med alla möjliga frågor, stora som små. Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst med stort eget ansvar och möjlighet att påverka. Du får möta tekniska utmaningar tillsammans med många kompetenta medarbetare i en verksamhet som försett Karlstadsborna med energi sedan 1862.