Politisk sekreterare / kommunikatör

Politisk sekreterare / kommunikatör

Du kommer att arbeta i ett team bestående av två kommunalråd och ytterligare en politisk sekreterare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att utveckla målgruppsanpassad strategisk kommunikation på olika plattformar. Tjänsten kräver att du har kompetens att själv producera material, även film. Du kommer också att vara strategisk rådgivare för våra förtroendevalda i press- och medierelationer inkl. sociala medier. Som politisk sekreterare arbetar Du med omvärldsbevakning kopplat till kommunens verksamheter, du tar fram olika former av politiska underlag samt är behjälplig med att skriva motioner, interpellationer, debattartiklar mm. Tjänsten är en visstidsanställning i kommunen, politiskt tillsatt befattning, enligt kommunallagen.

Kvalifikationer
Du är en person med samhällsengagemang som vill se förändring. Du är självgående, serviceinriktad och analytisk och gillar ett högt tempo där dagen inte alltid blir som du planerat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Linda Larsson
Telefon 054-540 12 89
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Socialdemokraterna i Karlstads kommun söker politisk sekreterare /kommunikatör. Vi söker Dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation och delar Socialdemokraternas värderingar.