Personal till städservice

Personal till städservice

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar. Serviceavdelningens uppdrag är att erbjuda intern service med hög kvalitet. Vi arbetar bland annat med städservice, posthantering, transporter, vaktmästartjänster och konferensservice. Vår städservice utför lokalvård inom kommunens all typ av verksamhet och tillsammans är vi stolta över att bidra till rena och fina lokaler för våra kommunala verksamheter.

Arbetsuppgifter
Vill du bli en av våra engagerade och duktiga lokalvårdare inom städservice? Vi söker just nu timvikarier där du tillsammans med duktiga kollegor utför städning på bland annat kommunens skolor, äldreboenden, gymnastikhallar, bibliotek och kontor. Hos oss får du ett betydelsefullt jobb där du genom att hålla hög kvalitet skapar en god inomhusmiljö för kommunens medborgare och anställda. Var du vikarierar beror på var behoven finns för dagen och det förväntas att du kan jobba inom hela Karlstads kommun. Du kommer vanligtvis arbeta dagtid under måndag till fredag men arbetet kan även innebära arbetstider på kvällar och helger.

Kvalifikationer
Städservice är kvalitets- och miljöcertifierade vilket innebär att vi jobbar med tydliga rutiner och ständiga förbättringar. Som ett led i det jobbar och kommunicerar vi mycket digitalt och du förväntas därför kunna hantera verktyg som mejl, mobilappar samt på egen hand kunna söka efter information i våra verksamhetssystem. Eftersom detta blir ett viktigt arbetsverktyg så är det bra om du kan prata, läsa och ta till dig information på svenska. Vi har som mål att ha nöjda kunder och för att nå det målet vill vi att du: * är serviceinriktad och har bra kommunikativ förmåga * är ansvarsfull och flexibel samt kan ta egna initiativ * har en vilja att utvecklas inom serviceyrket Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil. Tidigare städerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande, varpå det förutsätts att du har god fysik. När du börjar kommer du att få en grundläggande introduktion i våra städmetoder och arbetssätt.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Madelene Nygren
Telefon 054-540 68 87
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.karlstad.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.