Pedagog/snickerista till Skolområde Syd

Pedagog/snickerista till Skolområde Syd

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden. I tjänsten som pedagog/snickerista ingår arbete på 8 förskolor och en grundskola i Skolområde Syd. Dessa enheter är placerade i Väse, Skattkärr, Alster, Norrstrand, Hagaborg och Herrhagen.

Arbetsuppgifter
Du kommer ha många olika varierande arbetsuppgifter som exempelvis: * Skapa och tillverka pedagogiska miljöer både inne och ute * Löpande förbättring och underhåll av pedagogiska miljöer och i våra lokaler * Miljöarbete och hantering av återvinning utifrån en hållbar utveckling * Planera arbetet med pedagogiska miljöer i samråd med förskolans personal och ledning * Beställning av förbrukningsmaterial och inventarier till lärmiljöerna Du kommer arbeta för fem rektorer, där en innehar chefskapet. Vi är inne i en expansiv utvecklingsfas så vi behöver säkerställa att vi har rätt kompetens för att utveckla lärmiljöer för en hållbar tid. I arbetet förekommer fysiska arbetsuppgifter och kan innehålla tunga lyft.

Kvalifikationer
* Du ska vara tekniskt och praktiskt lagd, kreativ och en problemlösare. * Ha ett naturligt servicetänk och trivas med att arbeta praktiskt i förskolans och grundskolans verksamheter med barnens delaktighet och barnets bästa i fokus. * Ha grundläggande IT-kunskaper. * Du ska vara självständig och ta ansvar för ditt arbetsområde, vara flexibel, pålitlig och noggrann. Du ska ha en god förmåga att organisera och planera det dagliga arbetet. * Ha god samarbetsförmåga. * Du är en viktig förmedlare av förskolans och grundskolans värdegrund. * Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Pedagogisk utbildning är meriterande samt erfarenhet av snickeri och konstruktion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva Haglund
Telefon 054-540 37 08
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.