Pedagog eller elevassistent på Vallargärdets skola

Pedagog eller elevassistent på Vallargärdets skola

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vallargärdets skola är en skola med 170 elever och 26 personal. Skolan ligger i Ulvsby, ca 15 km utanför Karlstad. Skolan har förutom en skolgård även en aktivitetsplan samt tillgång till skog för lek och lektioner. På skolan finns tre fritidshem, två för de yngre barnen och ett för de äldre. På skolan råder en stark VI-känsla!

Arbetsuppgifter
Till vår åk 2 söker vi en pedagog eller elevassistent med erfarenhet och kunskap om NPF. Du ska vara ett stöd under skoldagen för elev mellan kl.08.00-12.00 eller kl.10.00-14.00 varje dag.

Kvalifikationer
Erfarenhet och kunskaper om NPF.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lilli-Ann Lundgren
Telefon 054-5403665
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.