Musiklärare årskurs 4-6 till Frödingskolan

Musiklärare årskurs 4-6 till Frödingskolan

Ansvara för musikundervisning för årskurs och årskurs 6 samt grundsärskola. Samarbeta runt temadagar och högtider med musikläraren för 7-9

Kvalifikationer
Utbildad musiklärare. Vi lägger stor vikt vid förhållningssätt och bemötande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sarah Thorén
Telefon 054-540 32 21
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en skola där vi ser varandras olikheter som vår styrka. Vi har högt i tak och som musiklärare är du viktig i det arbetsklimat som vi vill skapa här. Under läsåret kompetensutvecklar vi oss i språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi arbetar med ett lågaffektivt förhållningssätt och med höga förväntningar på eleverna