Leg arbetsterapeut till Solareturen

Leg arbetsterapeut till Solareturen

Vi söker nu en arbetsterapeut som kan stötta målgruppen. Arbetet innebär att kartlägga och klargöra personens arbetsförmåga. Detta arbete görs tillsammans med övriga professioner på Solareturen. Arbetet innebär att arbeta självständigt och i team kring personerna som är aktuella på Solareturen.

Kvalifikationer
Leg. Arbetsterapeut med erfarenhet i att arbeta med verktygen DOA, AWC, AWP, WRI och WEIS Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från området är meriterande. B-körkort, för manuell växellåda är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ulf Lidström
Telefon 054-5405091
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol - såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss. Solaenheten är en del av avdelningen integration, försörjning och arbete. I Solaenheten ingår Solareturen som är en praktisk verksamhet som erbjuder arbetsträning och sysselsättning i olika former som ett led i att stötta människor ut mot egen försörjning. Hos oss är största yrkesgruppen arbetskonsulenter.