Lågstadielärare Hultsbergsskolan

Lågstadielärare Hultsbergsskolan

Du kommer att arbeta som mentor i årskurs 1 och undervisa i svenska, matematik , naturorienterande ämnen och teknik. Du ingår i ett arbetslag som består av lärare i förskoleklass, lågstadielärare och fritidspedagoger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa i svenska, matematik, naturorienterande ämnen och teknik. I ansökan ska tydligt framstå vilka ämnen sökande har i sin lärarlegitimation. God samarbetsförmåga till arbetslagsarbete.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christer Falkmar
Telefon 054-540 30 38
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hultsbergsskolan är en F-9 skola med ca 490 elever och som ligger i Karlstads västra delar.