Lärare till grundsärskolan

Lärare till grundsärskolan

Du kommer att vara ansvarig för undervisningen i en grupp med elever som går i årskurserna 4-6. Den här gruppen arbetar nära vår 7-9 grupp genom gemensamma planeringar och ämnesövergripande arbetsområden. Vi har också nätverk tillsammans med alla undervisande lärare i grundsärskolan i hela kommunen.

Kvalifikationer
Du behöver vara duktig på att samarbeta med dina närmaste kollegor samt med hela skolan oberoende skolform. Du behöver också ha ett synsätt där du hela tiden är beredd på att förändra upplägg, miljö för att få varje elev att komma framåt i sin kunskapsutveckling. För att lyckas i den här rollen så är det viktigt att du är lågaffektiv och kan möta eleverna där de befinner sig. Du behöver vara insatt i AKK och förstå vikten av att skapa en trygg och kommunikativ miljö som är anpassad efter elevernas förmåga. Digital kompetens är också viktigt att hantera för att lyckas i vår verksamhet. Vi tror på nätverkande för att som pedagog utvecklas och gå framåt i sin undervisning så det är därför viktigt att vara prestigelös.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Michael Lidström
Telefon 054-540 32 82
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. På Frödingskolan så har vi både grundskola och grundsärskola. På grundsärskolan så har vi elever som både läser ämnen och ämnesområden. Samtliga elever i grundsärskolan har en klasstillhörighet i grundskolan och vi jobbar mot att elever efter sin egen förmåga ska kunna ha möjlighet att delta i sin klass samt i sin grupp i grundsärskolan.