Lärare till fordons-och transportprogrammet på Nobelgymnasiet

Lärare till fordons-och transportprogrammet på Nobelgymnasiet

Vi söker en lärare till Fordons- och transportprogrammet. Du kommer mestadels att undervisa på gymnasieskolan men viss undervisning kommer även att bli aktuellt inom vuxenutbildning. Du ingår i ett väl fungerande arbetslag med bland annat flera andra lärare inom fordonsteknik. I tjänsten ingår undervisning och mentorskap. Som anställd lärare hos oss ger vi möjlighet till behörighetsgivande studier i tjänsten.

Kvalifikationer
Denna tjänst riktar sig främst till dig med erfarenhet av arbete med lastbilar/tunga fordon/maskiner och till dig med fordonsteknisk bakgrund.
För att trivas i detta arbete måste du vara intresserad av människor. Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt, god förmåga att arbeta självständigt såväl som att samarbeta med kollegor och bransch. Erfarenhet från arbete med fordonsteknik är ett krav, pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som lärare är meriterande. En lärares vardag innehåller flera digitala verktyg såsom lärplattform, närvarosystem, information, kommunikation och dokumentation. Nobelgymnasiet ligger i framkant när det gäller att arbeta digitalt så du bör ha viss digital kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jonny Lindström
Telefon 054-540 13 66
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Fordonsbranschen är en snabbt växande bransch med stort rekryteringsbehov och på Nobelgymnasiet arbetar vi aktivt med att hänga med i utvecklingen och rusta elever för att möta dagens såväl som framtidens behov. Nu ger vi möjlighet för en lärare att vara med i det spännande arbetet. Ta chansen att medverka till att ungdomar och vuxna får den kompetens som branschen behöver och hittar vägen ut i arbetslivet!