Lärare - lovskola sommaren 2019

Lärare - lovskola sommaren 2019

Vi söker nu lärare till sommarskolan. Undervisning kommer att bedrivas i flertal ämnen på grundskolenivå upp till årskurs nio samt i flera kurser på gymnasiet. Undervisningen på lovskolan bedrivs från 9.00 till 16.00 måndag till fredag. Du kommer att handleda elever inom det ämne/kurs du sökt och ansvarar för planering, dokumentation samt ev. bedömning i ämnet. Utvärdering av verksamheten kommer att genomföras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan utbildning som bedöms vara passande. Pedagogisk utbildning och legitimation är meriterande för tjänst som lärare under lovskolan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Henrik Fröling
Telefon 054-5401319
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Under sommaren 2019 kommer lovskola arrangeras för elever inom grundskolans senare år samt gymnasieskolan. Verksamheten kommer att bedrivas på två skolor, Nobelgymnasiet och Mariebergsskolan och pågår 4 veckor. Startdatum för eleverna är 10 juni.