Lärare i svenska, engelska och spanska till Ilandaskolan

Lärare i svenska, engelska och spanska till Ilandaskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Ilandaskolan är en högstadieskola med drygt 480 elever och ca 70 personal i grundskolan och grundsärskolan, som ligger naturskönt belägen vid Ilandasjön. Skolan har fina och fräscha lokaler och präglas av trygghet, trivsel och höga meritvärden. Verksamheten är indelad i tre vertikala arbetslag i grundskolan och ett arbetslag i grundsärskolan. Nu söker vi en ny kollega, då en av lärarna kommer att vara tjänstledig för att pröva annat arbete utanför skolan.

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar för närvarande 80% och innehåller tre undervisningsgrupper i svenska i åk 7 och 8, en grupp i engelska i åk 8 samt en grupp i spanska i åk 6 med lektionsfria onsdagar. Både tjänstgöringsgraden och ämnessammansättningen kan diskuteras. Du är mentor tillsammans med en kollega i åk 8 och du ingår i ett av våra tre arbetslag och deltar såväl i möten i arbetslaget som i möten med ämneskollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och erfaren lärare i de sökta ämnena. Du är intresserad av att samarbeta med kollegor i olika konstellationer och du är van och intresserad av att anpassa undervisningen utifrån olika elevers behov.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Skoogh
Telefon 054-540 31 74
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.