Lärare i sv/musik till Fröding skolan

Lärare i sv/musik till Fröding skolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Frödingskolan är en 4-9 skola med stor mångfald där flera kulturer och språk möts varje dag och här finns även grundsärskola. Vi ser våra olikheter som vår styrka.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning i svenska och musik med årskurs fem och bara musik med grundsärskolan. Schemat ligger på måndag,tisdag och torsdag.

Kvalifikationer
Du är behörig att undervisa i svenska och musik. Du har erfarenhet av språk - och kunskaps utvecklande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid att du har god förmåga att skapa relationer och är väl förtrogen i med skolans styrdokument och att du bidrar till en god stämning i personal- och elevgrupp

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sarah Thorén
Telefon 054-540 32 21
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.