Lärare i idrott till Norrstrandsskolan år 4-6

Lärare i idrott till Norrstrandsskolan år 4-6

Vi söker dig som är utbildad idrottslärare och som brinner för att arbeta med barn och ungdomar. På Norrstrandsskolan arbetar vi i åldershomogena arbetslag där klassläraren har huvudansvar för stor del av undervisningen i sin klass. Du ansvara för idrottsundervisningen i arbetslaget samt arbetar som resurs på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad idrottslärare åk 4-6 och vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning även i något annat ämne. Du har ett lågaffektivt bemötande och för dig är det självklart att skapa tillgängliga lärmiljöer för eleverna.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Hjärpe
Telefon 054-540 36 80
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Norrstrandsskolan ligger i de centrala delarna av Karlstad. För oss är det viktigt att vara en skola som står för lärande i tiden. Vi prioriterar arbete med läs- och skrivutveckling och engelska. Skolan präglas av en stark strävan att utveckla den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument och politiska beslut.