Lärare i fritidshem på Stodeneskolan

Lärare i fritidshem på Stodeneskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden. Stodeneskolan är en f-6 skola med ca 340 elever. Skolan har fem fritidshem uppdelat på 4 st för åk f-2 samt ett äldrefritids från åk 3.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i ett arbetslag om fyra pedagoger. Du ska tillsammans med dem planera genomföra och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och särskilt kapitlet för fritidshemmet, kap 4, vad gäller mål och syfte och centralt innehåll.

Kvalifikationer
Du ska ha adekvat utbildning och legitimation som lärare i fritidshem. Du är en lyhörd social person som alltid har elevernas bästa för ögonen. Du är nyfiken på att utvecklas och i samarbete med kollegor analysera hur ni på bästa sätt möter barnens behov i verksamheten samt stimulerar till utveckling. God samarbetsförmåga, flexibilitet och social kompetens är en förutsättning.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten kommer att rekryteras av ny rektor i augusti Camilla Brandt tillsammans med arbetslaget.
Mer info
Kontaktperson Marita Sandelin
Telefon 070-6296288
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.