Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Hagaborgsskolan

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Hagaborgsskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hagaborgsskolan är en F-3 skola som ligger i de centrala delarna av Karlstad. Hagaborgsskolan är en skola som står för lärande i tiden. Våra elever har tillgång till digitala verktyg och vi arbetar aktivt med modellen STL (skriva sig till lärande). Elevhälsan arbetar främjande och förebyggande. Vi har organiserade rastaktiviteter och rörelse under lektionstid. För oss är det viktigt med tillgängliga lärmiljöer.

Arbetsuppgifter
Under skoldagen arbetar du som pedagog i verksamheten och du planerar och genomför aktiviteter både ute och inne. Du har också tid för planering och uppföljning av fritidsverksamheten. Under fritidshemstid genomför du planerad undervisning utifrån syfte och centralt innehållet i läroplanen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen eller lärarexamen inriktad mot fritidshem. Du är intresserad av digitala verktyg i undervisningen och har goda kunskaper i IKT. Du är intresserad av hälsa och rörelse och vill ta ett stort ansvar för planerade rastaktiviteter. Du är självständigt, har lätt för att samarbete och kan ta eget ansvar. Du är flexibel och strävar alltid efter att utveckla verksamheten så långt som möjligt. Vi arbetar med ständig utvärdering i syfte att förbättra vår verksamhet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lärarförbundet
Telefon 054-21 66 89
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.