Lärare i Ma/NO/Tk till Ilandaskolan

Lärare i Ma/NO/Tk till Ilandaskolan

Undervisning i matematik, NO och teknik samt mentorskap tillsammans med en kollega. Du ingår i ett av våra tre arbetslag i åk 7-9 och i ämnesgruppen med övriga lärare i matematik, NO och teknik. Du samarbetar med dina kollegor i arbetslaget och i ämneslaget och du är med och bidrar till den goda stämningen och trivseln på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik, teknik och i ett eller flera NO-ämnen. Önskvärt är att du har ett särskilt stort intresse för teknikämnet, då vi är i ett skede där det gäller att förnya planeringen och utformningen av hur undervisningen ska se ut framöver. Tillsammans med övriga lärare i ämnena har du stor möjlighet att vara med och utforma undervisningen. Du är en tydlig ledare i lärmiljön och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att utveckla undervisningen. Att arbeta med stöd, extra anpassningar och digitala enheter ser du som en självklarhet. Du deltar också i det främjande och förebyggande arbete, som bedrivs på skolan i nära samarbete med Elevhälsan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Skoogh
Telefon 054-540 31 74
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karlstad.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/Grundskolor/Ilandaskolan/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Ilandaskolan är en skola med 480 elever i åk 7-9 samt särskola och ett 70-tal i personalgruppen. Skolan är organiserad i arbetslag med gemensam elevhälsa och stödfunktioner som ex vikariesamordnare. Skolan präglas av goda resultat och hög behörighet till gymnasiet. Inför läsåret 2019/2020 planerar vi att ha undervisningen i NO och i teknik i grupper med max 20 elever.