Lärare Ma/No 100% Mariebergsskolan

Lärare Ma/No 100% Mariebergsskolan

Vi söker en lärare för undervisning i matematik, NO-ämnen samt teknik. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara mentor för en klass tillsammans med en kollega. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för planering och genomförande av undervisningen.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik, NO-ämnen och teknik.
Goda ledaregenskaper.
Är väl förtrogen med skolans styrdokument.
Kan stödja eleverna inom IT.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Mikael Rundh
Telefon 054-540 33 73
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Mariebergsskolan är en mindre 7-9 skola belägen i centrala Karlstad. Skolan har ca 300 elever i grundskolan. Skolan kännetecknas av närhet, vi-känsla och goda studieresultat.