Lärare F-3

Lärare F-3

Som lärare på Stockfallets skola kommer du att bli ansvarig för undervisningen i en av våra åk 2 klasser. Du kommer att ingå i arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan fritidspedagoger och lärare är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art. Under läsåret 19/20 kommer du att få delta i "Specialpedagoglyftet"

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare åk 1-3 med så bred behörighet som möjligt. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Iréne Lidström
Telefon 054-5403456
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stockfallets skola tillhör skolområde Öst. Skolan är en F-6 skola som från hösten kommer att ha ca 230 elever och ca 30 personal. På skolan finns i dagsläget tre fritidshem. Vår utemiljö består till stor del av härlig kreativ skogsmark passande för lek och lärande.