Lärare 4-6

Lärare 4-6

Som lärare på Vallargärdets skola kommer du att undervisa i en eller flera klasser utifrån din ämnesbehörighet. Du kommer också att vara klassföreståndare i en av våra klasser på mellanstadiet. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 4-6 och med bred behörighet, främst i matematik och NO. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande. Tjänsten gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Erfarenhet krävs.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Lilli-Ann Lundgren
Telefon 054-540 3665
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vallargärdets skola tillhör skolområde Öst och är en låg- och mellanstadieskola med ca 170 elever i åk F-6. På skolan finns tre fritidshem. På skolan arbetar 27 personal.