Lärare 100% till åk4-6 Väse skola.Skolområde Syd

Lärare 100% till åk4-6 Väse skola.Skolområde Syd

Väse skola är en trivsam F-6-skola med 120 elever öster om Karlstad. Skolan präglas av ett väl utvecklat samarbete och vi profilerar oss mot natur och kultur. Denna tjänst innebär dels arbete i åk 4 med viss del mentorskap, och dels undervisning som resurs i andra klasser. Vi söker dig som är en god pedagog, har ett gott ledarskap i klassrummet och en god social kompetens.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för undervisning i åk 4-6 i svenska, matematik, engelska, idrott och no eller so. Digitala verktyg används som en självklarhet i din undervisning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Alf Holmberg
Telefon 054-5403118
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.