Lärare åk 4-6 Skattkärrskolan

Lärare åk 4-6 Skattkärrskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt.
Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Skattkärrsskolan är en F-6 skola med 460 elever varav 290 går på något av våra fritidshem. Vi är en skola som under många år arbetat systematiskt med skolutveckling och vårt fokus de senaste åren har varit tillgängliga lärmiljöer, språkutvecklande arbetssätt och elevhälsans stödjande uppdrag. Arbetet på skolan präglas av engagemang och att sätta eleven i centrum. Skolan är belägen mitt i samhället och erbjuder inspirerande lärmiljöer i vårt uteklassrum, närheten till Vänern och skogsområdena som finns runt skolan.

Arbetsuppgifter
Som lärare kommer du att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen i enlighet med styrdokumenten. Du har kontakt och nära samarbete med elevernas vårdnadshavare kring elevernas utveckling mot målen. Du ingår i ett arbetslag med flera erfarna och engagerade lärare som undervisar i åk 4-6. Inom arbetslaget finns en speciallärare och elevhälsa som du har ett nära samarbete med. Du deltar i skolans utvecklings- och kvalitetsarbete tillsammans med kollegor utifrån valda skolutvecklingsområden.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad lärare. Hos oss arbetar du tillsammans med andra drivna och engagerade kollegor. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och vara ett kollegialt stöd tillsammans med skolans övriga pedagoger. Tillsammans arbetar ni för elevers lärande och utveckling. Arbetslagets främsta uppgift är att skapa en helhet kring eleven och arbeta för tillgängliga lärmiljöer för alla elever enligt rådande styrdokument. Tillsammans med ett positivt förhållningssätt så är även erfarenhet av Cirkelmodellen och didaktiska kunskaper inom IKT meriterande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Johan Wisenius
Telefon 054-540 36 35
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.