Lärare åk 4-6 Norrstrandsskolan

Lärare åk 4-6 Norrstrandsskolan

Du ingår i ett av skolans arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare och skolans övriga personal är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer. Som lärare på Norrstrandsskolan undervisar du i en eller flera klasser utifrån din ämnesbehörighet. Du är också klassföreståndare i en av våra klasser. Du ingår i ett av skolans arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan lärare och skolans övriga personal är en grundförutsättning för arbetet. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art med fokus på lärmiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 4-6 och behörighet i svenska, matematik, engelska och so eller no. Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kolleger och vårdnadshavare, samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande. Du brinner för utvecklingsfrågor och digitala verktyg används som en självklarhet i din undervisning.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Hjärpe
Telefon 054-540 36 80
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Norrstrandsskolan 4-6 ligger centralt beläget och med närhet till både staden och fina skogs- och grönområden. På vår skola strävar vi efter att hela tiden utveckla vår verksamhet i enighet med tiden. Hos oss har alla elever tillgång till en egen digital enhet och vi arbetar med modellen STL "Skriva sig Till Lärande". Vi arbetar också med att skapa trygghet och aktiviteter på rasterna genom trivselprogrammet. Skolan arbetar hela tiden med främjande och förebyggande arbete, vilket gör att elevhälsan har en viktig och central roll på våra skolor. Nu behöver vi förstärka vår lärargrupp med ny personal.