Lärare åk 1-3

Lärare åk 1-3

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vålbergsskolan är en F-9-skola som ligger naturskönt belägen. Skolan är tvåparallellig och kombinerar den stora skolans fördelar med den lilla skolans möjligheter. I Vålberg har vi tillgång till bl a badhus, ishall och sporthall. Dessutom har vi naturen inpå knuten. Vålbergsskolan arbetar i stor utsträckning med digitala hjälpmedel för att få eleverna att utvecklas så långt det är möjligt. Klasserna F-3 har ett trelärarsystem med tre lärare kopplade till två klasser.

Arbetsuppgifter
Som 1-3 lärare på Vålbergsskolan kommer du att undervisa i en eller flera klasser. Du kan komma att vara klassföreståndare och ha mentoransvar. Det ingår utvecklingssamtal och föräldrakontakter. Du ingår i ett arbetslag bestående av förskollärare, lärare och fritidspedagoger där samarbete är en grundförutsättning och det kollegiala lärandet sätts i fokus. Du förväntas ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet med fokus på lärmiljöer. Idrott/musik kan komma att ingå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare med lärarlegitimation åk 1-3. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Östlin
Telefon 054-5403027
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.