Lärarassistenter Västerstrandsskolan

Lärarassistenter Västerstrandsskolan

Åka med våra elever i buss till idrottsundervisning och slöjdundervisning. Se till att själva resan till och från Västerstrandsskolan fungerar bra. Man möter upp i klassrum och går tillsammans till upphämtande buss. Beroende på hur schemat ligger kanske man stannar kvar vid något lektionstillfälle och hjälper den undervisande läraren med enkla uppgifter.
När man inte åker buss så stöttar man upp på skolans raster.
Tre dagar i veckan har vi planerade aktiviteter genom våra trivselledare. Då är man ute på rasten och stöttar upp och ser till att eleverna har det bra. Övriga raster är man med och även där stöttar eleverna så rasten fungerar bra i den fria leken


Kvalifikationer
Kan passa tider
Tycker om att arbeta med barn
Flexibel
Ansvarsfull
Social


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Karin Thorell
Telefon 054-540 33 89
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrandsskolan är en grundskola med barn/elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan har idag 360 elever. På skolan finns fyra lokalintegrerade fritidshem. Hos oss arbetar utbildade och engagerade pedagoger med det gemensamma målet att alla barn/elever skall känna sig trygga och trivas samt lära och utvecklas utifrån sin förmåga. Västerstrandsskolan befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede då skolan genomför omfattande om- och tillbyggnad av skolan för ca 115 miljoner.