Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Har du en förmåga att leverera en god kundupplevelse samt gillar att ge service till kund och försäljning av hög kvalité där telefon är ditt främsta redskap? Då kan detta absolut vara jobbet för dig! Vi söker omgående en kundservicemedarbetare som kan stärka upp det befintliga teamet. Du kommer huvudsakligen att arbeta med kundservice via telefon till befintliga och nya kunder inom bolagets samtliga verksamhetsområden. Det förekommer merförsäljning på inkommande kundsamtal. Du kommer att arbeta tillsammans med en positiv grupp där service till kund är av stor betydelse och där alla arbetar med både individuella och gemensamma mål. För att uppdraget ska passa dig bör du vara affärsmässig och ha en fallenhet för att skapa goda relationer och upprätta förtroende. Vi söker dig som har kunden i fokus och alltid prioriterar en hög service. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Gymnasieexamen Telefonvana Gärna tidigare, meriterat, arbete inom försäljning/serviceyrke. Svenska och engelska, i både tal och skrift

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sören Blomqvist
Telefon 054-540 7115
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.