Kockar till skolområde Väst

Kockar till skolområde Väst

Laga mat från grunden, bereda sallad, packa mat för utskick, baka bröd, diska, städa köket, beställa och ta emot varor, vara delaktig i egenkontrollen och servera frukost, lunch och mellis till restaurangens gäster samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter. Vi jobbar hela tiden efter att vara klimatsmarta och använder KRAV och närproducerat så långt vi kan.

Kvalifikationer
Du skall ha minst 2 års yrkesvana av arbete i kök, meriterande om du har erfarenhet av storkök eller liknande arbete. Viktigt att du är stresstålig och gillar att ge bra service och ha en hög arbetsmoral och en vilja att prestera bra i ditt arbete. Du skall vara stolt över den mat och den service som du ger våra gäster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Helene Andersson
Telefon 054-540 33 65
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.