Kock till Västerstrandskolan

Kock till Västerstrandskolan

- Laga mat - Bereda sallad - Packa mat för utskick - Beställa och ta emot varor - Bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling - Aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat. - Aktivt bidra till kökets struktur och operativa planering - Aktivt arbeta för en god arbetsmiljö. - Andra i köket förekommande arbetsuppgifter såsom menyplanering, egenkontroll, disk, städ m.m.

Kvalifikationer
Du skall vara utbildad kock samt ha arbetat inom yrket minst tre år, meriterande om du har erfarenhet av både kommunal och privat restaurangverksamhet. Viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad, har hög servicenivå, ett gott bemötande inför våra gäster och kollegor samt en vilja att prestera bra och utvecklas i ditt arbete. Viktigt att du värnar om arbetslaget och ser verksamhetens mål och utveckling som en naturlig del i ditt vardagliga arbete. Erfarenhet krävs.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Lundquist
Telefon 054-540 37 04
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus? Som kock i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Västerstrandskolans kök lagar 700 portioner varav 400 serveras i skolans restaurang och resterande skickas till förskolor. I köket jobbar fyra kockar varav 1 är köksansvarig. Köket serverar också frukost och mellanmål. Maten lagas mestadels från grunden och av bra råvaror.