Kock till Rudsskolan

Kock till Rudsskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden. Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus? Som kock i vår verksamhet blir du en viktig del av ett team bestående av både köksansvarig och kockar. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. Vi jobbar mot ett gott samarbete mellan våra kök vilket leder till utveckling av köken och måltiderna. I köket på Rudsskolan lagas ca 950 måltider per dag, mestadels från grunden och av bra råvaror. På skolan serveras ca 550 luncher och de övriga luncherna serveras på Färjestadsskolan.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter - Förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher. - Utföra alla i kök och restaurang förekommande arbetsuppgifter. - Delaktig i Beställningar - Delaktig i menyplanering - Egenkontroll - Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling. - Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.

Kvalifikationer
Kompetenskrav - Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig - Erfarenhet av kockarbete - Erfarenhet av serviceyrken - Erfarenhet av egenkontrollsystem - Datakunskap Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som kock i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Kunskaper om vegetarisk mat och smaksäker. - Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn. - Goda kunskaper inom specialkost. - Erfarenhet av kostdataprogram.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Caroline Häggqvist
Telefon 054-540 29 48
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.