Kock till Rudskolan

Kock till Rudskolan

Laga mat, bereda sallad, packa mat för utskick, diska, städa köket, beställa och ta emot varor, vara delaktig i egenkontrollen, servera lunch till restaurangens gäster samt andra i köket förekommande arbetsuppgifter. Köket är KRAV certifierat och vi strävar efter en hög andel hållbara inköp samt ett resurseffektivt förhållningssätt.

Kvalifikationer
Du skall ha minst 3 års yrkesvana av arbete i kök, meriterande om du har erfarenhet av storkök eller liknande arbete. Viktigt att du är stresstålig, gillar att ge bra service, att ha en hög arbetsmoral och en vilja att prestera bra i ditt arbete. Viktigt är även att du är en lagspelare och ser kökets mål och utveckling som en naturlig del i ditt vardagliga arbete.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Patrik Andersson
Telefon 054-540 29 48
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Rudskolans kök lagar ca 1100 portioner/dag varav ca 550 serveras i skolans restaurang och ca 550 portioner skickas till Färjestadskolan. I köket arbetar 4 st kockar varav 1 är köksansvarig. Arbetet är förlagt till dagtid mån-fre.