Klasmossens förskola söker förskollärare

Klasmossens förskola söker förskollärare

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen utifrån styrdokument och barns intressen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att synliggöra, utvärdera och utveckla verksamheten. Läsåret 18/19 fokuserar förskolan på språkutvecklande arbetssätt, matematikutvecklande arbetssätt och LHU. Detta innefattar utveckling av undervisningen och pedagogiska lärmiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att skapa relationer. Du förväntas vara en medforskande förskollärare som undervisar utifrån läroplanen, barnens nyfikenhet och motivation. Tycker du dessutom om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Malmgren Johannesson
Telefon 0703932883
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Klasmossens förskola ligger på Kronoparken. Förskolan har närhet till skogen, biblioteket och Karlstads universitet. Som Förskollärare får du tillgång till en egen iPad för att underlätta det systematiska kvalitetsarbetet. I organisationen finns en resursgrupp anställd som arbetar i barngrupperna så att pedagogerna får ut sin reflektionstid.