Köksansvarig

Köksansvarig

Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Vara tillsammans med kockarna i köket och förbereda, tillaga, servera och presentera klimatsmarta luncher. - Utföra alla i kök och restaurang förekommande arbetsuppgifter. - Utveckla och inspirera kockarna till att kunna erbjuda förstklassiga luncher, ett attraktivt salladsutbud och servera frukostar och mellanmål. - Baka bröd - Beställningar och vikarieanskaffning när beställnings ansvarig är borta - Menyplanering - Egenkontroll - Aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling. - Aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat.

Kvalifikationer
Kompetenskrav - Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig - Mångårig erfarenhet av á la carte - Erfarenhet av serviceyrken - Erfarenhet av egenkontrollsystem - Datakunskap Kreativ och servicemedveten, inse och förstå vikten av att ständigt vara i utveckling. Som köksansvarig i vårt team är du flexibel, initiativrik och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du har förmåga att bygga relationer såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Kunskaper om vegetarisk mat och smaksäker. - Erfarenhet från restaurangkök i privata sektorn. - Goda kunskaper inom specialkost. - Erfarenhet av kostdataprogram. - Någon form av budgetansvar/arbete samt erfarenhet av att leda ett kök.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kommunal
Telefon 054-540 47 60
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vill du ingå i ett team där utveckling av klimatsmart mat och ett hälsosammare utbud i våra skolrestauranger står i fokus? Som köksansvarig i vår verksamhet blir du en viktig del av team bestående av både kockar och ekonomibiträden. Lagarbete är en av våra nycklar till framgång och vi gör dagligen jobbet tillsammans. I köket på Hultsbergsskolan tillagas ca 1500 lunch/dag. Köket serverar också frukost och mellanmål. Maten lagas mestadels från grunden och av bra råvaror. I köket jobbar 8 personer.