Köksansvarig Stodeneskolan

Köksansvarig Stodeneskolan

Ansvar för ekonomi, egenkontroll, inköp, vikarieanskaffning och den dagliga driften. Din personlighet skall innehålla engagemang, service och ledaregenskaper som driver och utvecklar köket. Du skall samarbeta med skolans personal och elever på ett bra sätt och vara lyhörd. Du ansvarar för de koncept och arbetssätt som gäller för Karlstads kommun och skolområde väst.

Kvalifikationer
Du skall ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och minst 5 års yrkesvana av arbete i kök. Du skall ha erfarenhet av egenkontrollsystem och meriterande om du tidigare har haft någon form av budgetansvar/arbete, menyplanering samt erfarenhet av att leda ett kök.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Helene Andersson
Telefon 054-540 33 65
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stodeneskolan är en mysig mellanstor skola mitt i ett bostadsområde som lagar ca 550 portioner lunch varje dag. Det mesta från grunden och med bra råvaror. Vi jobbar med närproducerade och Krav/eko livsmedel i så stor utsträckning som vi kan. Av de 550 port är det ca 175 port som skickas till två förskolor. Det serveras även frukost och mellanmål. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp av köksansvariga då det finns tre skolor till i närområdet.