Ilandaskolan söker lärare i hkk samt annat ämne

Ilandaskolan söker lärare i hkk samt annat ämne

I tjänsten ingår undervisning i tvålärarskap i hem- och konsumentkunskap. Vi ser gärna att du är behörig och legitimerad i ytterligare ett eller flera ämnen. Du är mentor i en klass tillsammans med en mentorskollega. Du ingår i ett av de tre arbetslagen och i ämneslaget med de övriga två lärarna i hem- och konsumentkunskap samt i ämneslaget för ytterligare ämne du har. Du samarbetar med dina kollegor i arbetslaget och i ämneslaget och du är med och bidrar till den goda stämningen på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap och gärna också i ett eller flera andra ämnen. Du är en tydlig ledare i lärmiljön och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att utveckla undervisningen. Att arbeta med stöd, extra anpassningar och digitala enheter ser du som en självklarhet. Du deltar också i det främjande och förebyggande arbete, som bedrivs på skolan i nära samarbete med Elevhälsan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Skoogh
Telefon 054-540 31 74
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en skola med 480 elever i åk 7-9 samt särskola och träningsskola och ett 70-tal i personalgruppen.
Skolan är organiserad i arbetslag med gemensam elevhälsa och stödfunktioner som ex vikariesamordnare.
Skolan präglas av goda resultat och hög behörighet till gymnasiet.