Idrottslärare till Stodeneskolan

Idrottslärare till Stodeneskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Arbetsuppgifter
Undervisning i idrott och hälsa i åk 1-6. Du ska planera, genomföra och följa upp undervisningen i Idrott och hälsa i enlighet med skolans styrdokument. Du ska ha god kunskap om läroplanens mål. Du ska på ett professionellt sätt möta alla elever utifrån deras förutsättningar och ha förmåga att sätta dig in i och förstå alla elevers behov. Du ska aktivt söka samarbete med skolans elevhälsoteam för att på bästa sätt hitta en pedagogisk lärmiljö för alla. Du ska via handledning och analys av olika metoder utveckla din undervisning över tid. Du ska vara intresserad av att skapa relationer till elever så att du bidrar till deras allsidiga lärande. Vi förväntar oss att du är delaktig och engagerad i enhetens utvecklingsfrågor och själv bidra till ett kollegialt lärande. Du ska vara en god kollega som bidrar till ett gott arbetsklimat

Kvalifikationer
Du som söker har: - adekvat utbildning och legitimation som idrottslärare - ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - har god förmåga att kommunicera med vårdnadshavare. - förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. Du är strukturerad, lösningsfokuserad, tydlig och initiativrik. Du är självklart positiv och möter elever, föräldrar och kollegor med kompetens, värme och respekt.

Övrigt
Tjänsten kommer att rekryteras av ny rektor från augusti 2020, Camilla Brandt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marita Sandelin
Telefon 070-6296288
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.