Handledare

Handledare

Första veckan kommer du att tillsammans med övriga handledare planera verksamheten. Under efterföljande veckor kommer du att tillsammans med andra handledare handleda och följa en grupp ungdomar. Dagarna kommer att ägnas åt studier i grundskoleämnen och aktiviteter för samhällsintegration. Detta kan innebära studiebesök, utflykter i närområdet, föreningsinformation och prova-på-aktiviteter. Den avslutande veckan kommer du tillsammans med övriga handledare att göra uppföljning och utvärdering av verksamheten. Under sommaren 2019 kommer lovskola arrangeras för elever inom grundskolans senare år samt gymnasieskolan. Verksamheten kommer att bedrivas på två skolor, Nobelgymnasiet och Mariebergsskolan och pågår 4 veckor. Startdatum för eleverna är 10 juni.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har intresse av att arbeta med ungdomar. Förmåga att skapa goda relationer och ett gott bemötande ser vi som en förutsättning. Administrera, planera och driva projekt i samverkan med andra är en egenskap vi värdesätter högt. Arbetet förutsätter att du kan arbeta både självständigt och i grupp, är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att samarbeta i olika sammanhang. Vi söker dig som är lärare, läser till lärare eller har annan utbildning som bedöms vara passande. Arbete som lärare inom anslutande lovskola är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Henrik Fröling
Telefon 054-5401319
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.