Handledare/Coach på Nobelgymnasiet

Handledare/Coach på Nobelgymnasiet

I arbetsuppgifterna ingår motivationshöjande möten, utbildningar och där igenom en ökad framtidstro. Målet är att få ungdomarna motiverade att pröva på några år utanför skolan och att få yrkespraktik redan som tonåring.

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet med ungdomar - Du ser lösningar för varje enskild elev - Du har en förmåga att skapa goda relationer Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med ungdomar, du har lätt för att ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Karl Nilsson
Telefon 054-540 14 94
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. På Nobelgymnasiets yrkesintroduktion som ingår i introduktionsprogrammen är en yrkesinriktad utbildning som underlättar för de elever som vill arbeta men kan också leda till studier på ett yrkesprogram. Vi som jobbar på yrkesintroduktion är ett arbetslag som idag har ett tjugotal elever som behöver en bra start genom praktik.