Gymnasielärare i spanska och engelska till Sundsta-Älvkullegymnasiet(vikariat)

Gymnasielärare i spanska och engelska till Sundsta-Älvkullegymnasiet(vikariat)

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Sundsta-Älvkullegymnasiets vision är att varje elev ska nå sina mål och vara väl rustad för framtiden. Skolan genomgår just nu en omfattande om- och nybyggnation. Vid höstterminsstart 2019 stod den första etappen färdig och 2021 kommer skolan vara helt klar. Vi är då Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskola. Skolan kommer ha ca 2000 elever och drygt 250 personal.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i spanska och engelska. Som lärare på Sundsta-Älvkullegymnasiet ingår du i ett ämnesövergripande arbetslag. Mentorskap ingår på Teknikprogrammet. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö, med fantastiska kollegor och intresserade elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i spanska och engelska. Du är engagerad och prestigelös och har lätt att samarbeta med ämneskollegor och kollegor i andra ämnen. Att skapa en helhet för eleverna är centralt.

Övrigt
Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Fackliga företrädare når du via Lena Granath, telefon 054-540 13 05
Mer info
Kontaktperson Joachim Weström
Telefon 070-020 81 66
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.