Gitarrpedagog på Kulturskolan

Gitarrpedagog på Kulturskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsuppgifter
Som gitarrpedagog på Kulturskolan i Karlstad kommer du undervisa både enskilt och i grupp. Även ensembleundervisning med i huvudsak rock- och popinriktning ingår. Du är en del av ett arbetslag och arbetet är förlagt till dag- och kvällstid. I tjänsten ingår också utåtriktad verksamhet och det förekommer helgarbete. Tjänsten är ett vikariat på 60% med möjlighet till utökning.

Kvalifikationer
Pedagogisk examen vid musikhögskola och/eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men ha en vilja att samarbeta med kollegor i både ditt eget och andra arbetslag. B-körkort är meriterande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Telefon 054-540 29 87
Område Karlstad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.