Gitarrpedagog 80% på Kulturskolan

Gitarrpedagog 80% på Kulturskolan

Som gitarrpedagog på Kulturskolan i Karlstad kommer du undervisa både enskild och i grupp. Även ensembleundervisning med i huvudsak rock- och popinriktning ingår. Du är en del av ett arbetslag och arbetet är förlagt till dag- och kvällstid. I tjänsten ingår också utåtriktad verksamhet och det förekommer helgarbete.

Tjänsten är ett vikariat på 80%.

Kvalifikationer
Pedagogisk examen vid musikhögskola och / eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men ha en vilja att samarbeta med kollegor i både ditt eget och andra arbetslag.

B-körkort är meriterande.För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Telefon 054-540 29 87
Område Karlstad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.