Fritidspedagoger/Lärare i fritidshem Hultsbergsskolan

Fritidspedagoger/Lärare i fritidshem Hultsbergsskolan

Som fritidspedagog på Hultsbergsskolan ingår du i ett arbetslag som består av förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger.
Arbetet som fritidspedagog är kreativt , omväxlande och ställer krav på lösningsinriktat förhållningssätt.

Kvalifikationer
Krav på arbetslivserfarenhet. Vi söker medarbetare med fritidspedagogexamen eller examen med inriktning lärare i fritidshem

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christer Falkmar
Telefon 054-540 30 38
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hultsbergsskolan är en F-9 skola belägen i Karlstads västra delar. Skolan är från och med detta läsår nyrenoverad med en fullstor nybyggd idrottshall
På skolan går ca 495 elever och ca 200 barn går på något av våra tre fritidshem.