Fritidspedagog, Tuggeliteskolan

Fritidspedagog, Tuggeliteskolan

Som pedagog på Tuggeliteskolan arbetar du nära dina kollegor, både fritidspedagoger och lärare. Vi tror på vikten av att ta till vara på varandras kompetenser och att mångfald i gruppen berikar oss. Du planerar och genomför dina undervisningspass dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor. Din arbetsplats är varierande och skolans alla miljöer finns att tillgå i ditt arbete både inne- och utemiljön. Din arbetsdag kommer aldrig att se lika dan ut utan arbetet är varierat och innefattar många spännande utmaningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel, och ser möjligheter. Du delar vår elevsyn som bygger på att man som elev ska bli sedd utifrån sina styrkor och förmågor och man blir genom det bekräftad för den man är vilket vi tror gör att man som elev får bästa förutsättningar för att växa och utvecklas. Därför strävar vi som arbetar på Tuggeliteskolan efter att vara nyfikna och öppna för varandras unika sammanhang och förutsättningar. Fritidspedagogexamen eller legitimation som lärare i fritidshem är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Erik Holm
Telefon 054-540 57 14
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Tuggeliteskolan är vackert belägen uppe på Skåreberget med närhet till skog, friluftsspår och skidbacke. På skolan går det knappt 170 elever i år F-3. Inomhusmiljön är bland de finaste i hela kommunen och i skolan finns bland annat en rörelsehall, slöjdsalar och växthus sammankopplat till skolbyggnaden. Skolan har en naturlig sammankoppling med utemiljön och erbjuder goda möjligheter till ett varierat lärande.