Fritidspedagog/Lärare i fritidshem sökes till Fredricelundsskolan

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem sökes till Fredricelundsskolan

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden. Fredricelundsskolan är belägen i Karlstads västra del i stadsdelen Våxnäs. Skolan har c:a 280 elever i förskoleklass till och med årskurs 6. Fritidsverksamheten är indelad i tre avdelningar. Två för barn i åldrarna 6-8 år och ett för barn i åldrarna 9-12 år. Denna tjänst är detta läsår inriktad på de yngre barnen.

Arbetsuppgifter
Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra pedagoger och elevresurser på skolan. Som fritidspedagog deltar man i såväl skolverksamheten under skoldagen och i fritidsverksamheten före och efter skoldagen.

Kvalifikationer
Behörighet och legitimation för arbete i fritidshem

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jan Bengtsson
Telefon 070-539 64 25
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.karlstad.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.