Fritidspedagog/Lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem Vålbergsskolan

Som fritidspedagog på Vålbergsskolan ingår du i ett arbetslag som består av förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger. I arbetet som fritidspedagog ingår tjänstgöring på fritidshem och i skolan (F-3). Arbetet som fritidspedagog är kreativt, omväxlande och ställer krav på ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du planerar och genomför dina undervisningspass dels självständigt och dels tillsammans med dina kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på fritidshem, men det viktigaste är att du tillsammans med oss vill driva verksamheten framåt, gärna med nya idéer och tankesätt.

Kvalifikationer
Du ska vara en trygg och stabil vuxen, med fokus på framtidens lärande och vara en tydlig pedagogisk ledare. Du vill utveckla den pedagogiska verksamheten, arbeta mot uppställda mål och ta ansvar för din del samtidigt som du ser helheten. Vi vill att du tillsammans med övrig personal driver en verksamhet där eleven/barnet är i centrum och ges möjlighet att utveckla sin tro på sig själv, socialt samspel och kunskaper. Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse. Varmt välkommen med din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Östlin
Telefon 054-5403027
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karlstad.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/Grundskolor/Valbergsskolan/
Sista ansökningsdag 1 apr (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vålbergsskolan är en F-9-skola belägen i västra delen av Karlstads kommun. Skolan byggdes 2006, och lokalerna är ändamålsenliga och fräscha. Vi har nära till fin natur och idrottsanläggningar som simhall och ishall. På skolan går ca 460 elever.