Fritidspedagog 75% Väse skola.Skolområde Syd

Fritidspedagog 75% Väse skola.Skolområde Syd

Väse skola är en trivsam F-6-skola med 120 elever öster om Karlstad. Skolan präglas av ett väl utvecklat samarbete och vi profilerar oss mot natur och kultur. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, kolleger och föräldrar. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av fritidspedagoger, lärare och resurspersoner. Del av din tjänst innebär att vara resurpedagog i klass.

Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen eller examen med inriktning lärare i fritidshem. Du har god social kompetens och ett gott ledarskap i grupp- och klassituationer. God digital kompetens är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Alf Holmberg
Telefon 054-5403118
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.