Fiolpedagog 75% på Kulturskolan

Fiolpedagog 75% på Kulturskolan

Som Fiolpedagog på Kulturskolan i Karlstad arbetar du med undervisning både enskilt, i grupp och enligt Suzukimetoden. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid och innefattar även utåtriktad verksamhet samt helgarbete. Du kommer arbeta självständigt och tillsammans med ditt arbetslag. Tjänsten är ett vikariat på 75% som kan förlängas, med reservation för att ordinarie lärare kommer tillbaka till tjänsten.

Kvalifikationer
Pedagogisk examen vid musikhögskola och / eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men ha en vilja att samarbeta med kollegor i både ditt eget och andra arbetslag. Vi vill att du har erfarenhet av Suzukipedagogik. B-körkort är meriterande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Telefon 054-540 29 87
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.