Förskollärare tillsvidaretjänst Stodene förskola

Förskollärare tillsvidaretjänst Stodene förskola

Arbetsuppgifter Vi söker en kompetent förskollärare till en av våra äldregrupper. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument. Som förskollärare tillsammans med dina kollegor ansvarar du bl.a. för att undervisningen genomförs så att barnen stimuleras och utmanas i sin utveckling och i sitt lärande mot strävansmålen på bästa sätt.

Kvalifikationer
Kvalifikationer Vi söker dig som brinner för ditt yrke som förskollärare, känner yrkesstolthet och vill vara med och utveckla förskolans utbildning på bästa sätt. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och arbetar utifrån målen och intentionerna i våra styrdokument och kan omsätta dem i både praktik och teori. Vi söker dig som är engagerad, lösningsfokuserad, ser möjligheter i vardagen och bidrar till egen och andras arbetsglädje. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras. Meriterande är om du har goda IKT kunskaper. Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet, ditt bemötande, din barnsyn och din kunskapssyn

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annica Åsemark
Telefon 054-5403569
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://karlstad.se
Sista ansökningsdag 1 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stodene förskola består av fem avdelningar som ligger i natursköna Stodene. Stadsbussar går regelbundet till Stodene och busshållsplatsen ligger i nära anslutning till förskolan. På Stodene förskola jobbar ett gäng pigga, drivna och kompetenta pedagoger som har ett gott samarbete mellan varandra. För att säkerställa en likvärdig förskola i enlighet med våra styrdokument jobbar vi systematiskt med vårt kvalitetsarbete. Vi har tillsammans utarbetat gemensamma dokument och planeringsunderlag för att underlätta vårt arbete. Kompetensutveckling är något vi satsar på och om du arbetar hos oss läsåret 18/19 så kommer du få delta i Skolverkets kompetensutvecklingsinsats Läslyftet. Gå gärna in på förskolans avdelningssajter för att se mer om hur vi arbeter. Du hittar sajterna via www.karlstad.se Som förskollärare på Stodene förskola får du tillgång till en egen lärplatta.