Förskollärare, tillsvidare 100%, Rudsängens paviljonger

Förskollärare, tillsvidare 100%, Rudsängens paviljonger

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Karlstad kommun behöver fler platser till våra yngsta innevånare därav öppnar vi upp några tillfälliga avdelningar från februari och fram till början av juli. Rudsängens förskola huserar nu i paviljonger fram till januari-20 för att sedan flytta till den nybyggda förskolan i närheten.
Paviljongerna kommer då att användas som tillfälliga avdelningar för att kunna erbjuda platser åt barn i Karlstad kommun. Efter att avdelningarna avvecklas kommer tillsvidaretjänsten övergå till annan placering i kommunen.

Arbetsuppgifter
Du ska ha erfarenhet av inskolningar där största vikten ligger på att skapa trygghet, trivsel och en spännande vardag för våra yngsta. Som förskollärare ansvarar du för undervisningen utifrån styrdokument och barns intressen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är driven, framåt och med en förskollärarexamen. Du har förmågan att sprida arbetsglädje, du har gott bemötande och tycker om att skapa relationer till såväl små som stora. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt och trevligt bemötande gentemot såväl barn som vuxna.
Stämmer det här in på dig då är du varmt välkommen in med dina ansökan.


Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Erika Axelsson
Telefon 054-5403551
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.