Förskollärare till Vitsippans förskola

Förskollärare till Vitsippans förskola

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vitsippans förskola ligger för tillfället i paviljonger på Sommaro. Vi väntar på att få komma in i nyrenoverade och nybyggda lokaler någon gång under 2022. Förskolan ligger nära Mariebergsskogen och Jakobsbergsskogen. En av våra förskollärare ska vara föräldraledig och vi söker en ersättare för henne under cirka nio månader på en äldreavdelning. Tillsammans med ditt arbetslag ska ni skapa en miljö och utbildning som ger alla barn möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt.

Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare som tycker om att arbeta i arbetslag men som också kan arbeta självständigt. Arbetet innebär att ansvara för planering, undervisning och utvärdering utifrån våra styrdokument. Under våren ligger fokus på matematik, naturvetenskap och teknik. Du ska vara engagerad i ditt arbete och ha lätt för att skapa kontakter med medarbetare, barn och vårdnadshavare. Tillsammans med arbetslaget ska du skapa trygga och roliga dagar där barnens behov och intressen lägger grunden för utbildningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: * har förskollärarexamen * har erfarenhet av pedagogiskt arbete * har god samarbetsförmåga * har förmåga att skapa goda relationer till barnen och deras vårdnadshavare

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annika Andersson
Telefon 054-540 30 37
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.