Förskollärare till Hagaborgs förskola

Förskollärare till Hagaborgs förskola

Vi söker dig som vill ge våra barn i förskolan goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer. Ser gärna att du har ett intresse för IKT i förskolan och vill vara med och utveckla den miljön tillsammans med barnen. Du ska ha förmåga att möta varje barns behov och med ditt engagemang sträva efter att skapa lekfulla, utmanade och stimulerande lärmiljöer för barnen.

Kvalifikationer
Du har en förskollärare examen och har en legitimation eller en legitimation på gång. Erfarenhet krävs.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Lindalen
Telefon 054-5403136
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Hagaborgs förskola ligger intill Hagaborgsskolan på Norrstrand i Karlstad. Förskolan har idag 6 avdelningar varav en är förlagd inne i Hagaborgsskolan. Under 2019 kommer förskolan påbörja arbetet med att ta fram nya lokaler. Hagaborgs och Norrstrands förskolor har ett utvecklingsteam som tillsammans med utvecklingspedagog och förskolechef leder förskolan framåt. Verksamheten dokumenterar sitt arbete i ett gemensamt digitaltverktyg. All personal har tillgång till en personlig ipad. Förskolan har tillgång till ett antal olika robotar och har är i fullgång med arbetet med programmering. Så är du intresserad av att vara med i utvecklingen av Hagaborgs nya förskola ska du söka dig till oss!